Wellness Coaching

Wellness Coaching

Du har landet her, fordi du vil ha mer ut av livet…..

 

Og jeg gleder meg til å hjelpe deg på veien! Dypt inne så vet du sikkert at din egen velvære handler om mer enn bare grønn juice (jeg drikker det faktisk ikke selv) og en yoga klasse her og der.

Og kanskje har du også en følelse dypt inne i deg, at du var skapt for mer enn der du er nå. Å lytte til den stemmen kan være skummelt, ofte er det lettere å stenge den nede, men når du lytter, så begynner du å skape gode forandring for deg selv!

Sammen jobber vi fra innsiden og ut, slik at du skaper en hverdag med velvære rutiner som passer for deg. Du skaper en ny livshistore der du føler deg selvsikker og fantastisk med å være deg (det var alsri meningen at du skulle være noen annen)!

Du vinker farvel til stress som tar overhånd over deg, til å føle deg utbrenthet eller det å ikke føle deg «bra nok». Vår interne verden vil alltid reflekteres i vår eksterne verden. Og her lærer du å hjelpe deg selv fra innsiden, slik at du kan føle deg bedre, og gi slipp på blokkeringer som holder deg tilbake.

Så om du er:

entusiastiskønsker å skape varige forandringerfokusert på å finne løsningerønsker å leve fra kjærlighet i stedet for frykt

Så ta kontakt! Enten book en gratis 15-minutters for å se om vi er en god match, eller send meg en email på mina@yogawithmina.no.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!  

1 – til – 1 Coaching programmet jeg tilbyr fokuserer på 3 ulike områder. Kanskje er det ett område du helst vil jobbe med, eller kanskje er det flere som henger sammen: 

 • Velvære & empowerment: Lær å sett sunne grenser, både med andre og deg selv. Klarer du ikke å si nei? eller er det (u)vaner som kontrollerer deg (i stedet for at du kontrollerer vanene)? Skap et positivt tankemønster, og gode vaner som støtter opp om din personlige utvikling. Og jeg lover deg at du lærer å si nei, når du vil si nei!

 • Re-write your life story: Noen gang tror vi at livet bare skjer, men vi kan lære å ta ansvar. Slik at du kan være helten / gudinnen i ditt eget liv! Og det som har vært negativt, kan vi skape noe positivt ut av, selv om du ikke ser det akkurat nå. Du booster din egen selvsikkerhet og tro på deg selv, og skaper et positivt tankesett!

 • Kom til roten av utbrenthet: Har mye stress skapt en hverdag der du føler deg utbrent, med lite energi til å nyte livet? Du lærer å lytte til din indre stemme, slik at du kan skape gode forandring i hverdagen, som støtter deg på veien tilbake og der du heller blomstrer som den autentiske deg! 

   

  Vi jobber helhetlig, og jeg bruker ulike teknikker i mitt arbeid, bl.a. yoga, meditasjon, mental trening teknikker som f.eks NLP, samtale, og min intuisjon guider deg også.

  1-1 coaching er nytt av 2024, og det betyr at jeg gir deg 30% rabatt på en 3-måneders pakke t.o.m 30.juni 2024. Jeg jobber kun med et fåtall kunder i 1-til 1 sammenheng i samme periode, fordi jeg vil at du skal få det beste ut av å ha meg som din personlige coach! Alle møter skjer digitalt via zoom. 

  Alt henger sammen:

  bodymindsoulspirit ◊ 

   

   

   

  Pris 1 – til – 1 wellness coaching pakke

  3 måneder med 12 økter av 60 minutter (1 gang i uken)

  15000 kr  10500 kr

  eller 3 x 3500 kr

  Mini coaching pakke: 3 økter av 60 minutter (1 gang i uken)

  3750 kr

  Frist for eventuell kansellering eller forandring av avtalt time er 24 timer, etter det belastes timen.

  Gratis! Få 3 korte klasser for mer overskudd og mindre stress!

  Abonner på mitt nyhetsbrev og få 3 yoga klasser med pust, meditasjon & avspenning for å redusere stress!


  Bli med i gruppen Balanse i hverdagen med yoga!

  Få gratis tilgang til et bibliotek av korte 15-min klasser, samt en live klasse hver måned du kan bli med på!

  Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!