Mitt yogaliv

Mitt yogaliv

Om meg

 

Jeg er yoga lærer, og en evig yoga student, som holder til i Oslo.  Jeg praktiserer og underviser Ashtanga Yoga og Restorative Yoga. Jeg var så heldig å oppdage Ashtanga Yoga når jeg trengte det mest; da jeg studerte, og senere jobbet innen finans i London for mange år tilbake. 

En regelmessig yoga praksis skaper forandringer, på engelsk sier man at det er en ´transformative practice`. En daglig yogapraksis har lenge hjulpet meg til å finne indre ro i en ellers hektisk hverdag, og gjort at jeg føler meg utrolig glad og takknemlig. 

Ashtanga yoga har hjulpet meg til å redusere følelser av angst, gitt meg en fysisk og mental styrke jeg aldri kunne drømt om, slik at stoler helt og fullt på meg selv, og har en god selvfølelse i hverdagen! Og ryggsmertene jeg levde med i begynnelsen av 20-årene smeltet bort med yoga praksisen.

Restorative yoga har hjulpet meg til å komme tilbake til hverdagen etter en periode med utbrenthet, og også bidratt til å redusere kronisk stress og betennelse i kroppen. Og jeg har lært å lytte til min egen kropp og hvordan jeg har det. 

Jeg elsker å dele Ashtanga Yoga og Restorative yoga i mine kurs, gruppetimer, privattimer, workshop og retreats! Jeg har selv praktisert med flere anerkjente Ashtanga lærere, og deler gjerne min kunnskap!  

Jeg er registrert yogainstruktør med Yoga Alliance (E-RYT 500), og registrert Restorative Yoga Teacher. Jeg tok min første yogalærerutdannelse i London i 2012; Vinyasa Flow Yoga med Yoga London (200 timer). I 2014 tok jeg min Ashtanga Yoga teacher training med David Swenson, og i 2015 tok jeg Advanced teacher training (300 timer) i Vinyasa Flow Yoga med Sampoorna Yoga i Goa, India. Min Restorative teacher training er fra november 2018 med Lizzie Lasater. 

Jeg er kjempeglad for at du har lest så langt! Hvis du ønsker å motta mitt nyhetsbrev kan du gjøre det her. Du finner meg også på Instagram og Facebook for regelmessige oppdateringer og inspirasjon til din praksis! 

 

Gratis 5-dagers solhilsen challenge!

5-dager solhilsen challenge

Abonner på mitt nyhetsbrev og få tilsendt en ny solhilsen klasse daglig over 5 dager!


Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!