Mitt yogaliv

Mitt yogaliv

Om meg

 

Jeg er yoga lærer, og en evig yoga student, som holder til i Oslo.  Jeg praktiserer og underviser Ashtanga Yoga og Restorative Yoga. Jeg var så heldig å oppdage Ashtanga Yoga når jeg trengte det mest; da jeg studerte, og senere jobbet innen finans i London for mange år tilbake. 

En regelmessig yoga praksis skaper forandringer, på engelsk sier man at det er en ´transformative practice`. En daglig yogapraksis har lenge hjulpet meg til å finne indre ro i en ellers hektisk hverdag, og gjort at jeg føler meg utrolig glad og takknemlig. 

Ashtanga yoga har hjulpet meg til å redusere følelser av angst, gitt meg en fysisk og mental styrke jeg aldri kunne drømt om, slik at stoler helt og fullt på meg selv, og har en god selvfølelse i hverdagen! Og ryggsmertene jeg levde med i begynnelsen av 20-årene smeltet bort med yoga praksisen.

Restorative yoga har hjulpet meg til å komme tilbake til hverdagen etter en periode med utbrenthet, og også bidratt til å redusere kronisk stress og betennelse i kroppen. Og jeg har lært å lytte til min egen kropp og hvordan jeg har det. 

Jeg elsker å dele Ashtanga Yoga og Restorative yoga i mine kurs, gruppetimer, privattimer, workshop og retreats! Jeg har selv praktisert med flere anerkjente Ashtanga lærere, og deler gjerne min kunnskap!  

Jeg er registrert yogainstruktør med Yoga Alliance (E-RYT 500), og registrert Restorative Yoga Teacher. Jeg tok min første yogalærerutdannelse i London i 2012; Vinyasa Flow Yoga med Yoga London (200 timer). I 2014 tok jeg min Ashtanga Yoga teacher training med David Swenson, og i 2015 tok jeg Advanced teacher training (300 timer) i Vinyasa Flow Yoga med Sampoorna Yoga i Goa, India. Min Restorative teacher training er fra november 2018 med Lizzie Lasater. 

Jeg er kjempeglad for at du har lest så langt! Hvis du ønsker å motta mitt nyhetsbrev kan du gjøre det her. Du finner meg også på Instagram og Facebook for regelmessige oppdateringer og inspirasjon til din praksis! 

 

Ashtanga yoga Workbook!

Abonner på mitt nyhetsbrev og få din Ashtanga yoga workbook!


Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!