Mitt yogaliv

Mitt yogaliv

Hei, jeg er Mina!

 

Jeg er yoga lærer og life coach, og en evig yoga student! Jeg holder til i Oslo, men gjennom vår digital verden underviser jeg også yoga og tilbyr wellness coaching for dere som bor på andre steder i vårt vakre land!

Mitt hovefokus, og det jeg praktiserer selv, er Ashtanga Yoga og Restorative Yoga. Ashtanga Yoga er en fantastisk start på dagen som gir mye energi, mens Restorative Yoga kommer med dyp hvile når vi trenger det mest. Med wellness coaching skaper vi rom for å etablere velvære som kommer fra innsiden, slik at du kan vinke farvel til utbrenthet og en hverdag med mye stress, og heller leve med indre ro, massevis av god energi, og tro på deg selv!

Jeg er registrert yogainstruktør med Yoga Alliance (E-RYT 500), registrert Restorative Yoga Teacher, og Life Coach.

Min reise fra utbrent finans ansatt i London til yogalærer!

Livet går ikke alltid helt på skinner, og mange ting i hverdagen kan være utfordrende. Det var helt tilfeldig at jeg tok min første yoga klasse som student i London. Jeg hadde presset meg selv for hardt og løpt for mye på tredemølle og hadde vondt i det ene kneet. Så da var det eneste valget å prøve den timen som het Yoga. Jeg forventet at det skulle være lett og kjedelig! Men, det var det mest utfordrende jeg noen gang hadde gjort, men jeg følte meg så bra etterpå! Og siden den gang har jeg alltid gjort yoga.

Jeg hadde heller aldri tenkt å bli yogalærer. Med en Master i Mathematical Trading & Finance fra en topp business skole i London, var veien lagt til rette for å gå rett inn i et glamorøst finans miljø. Jeg hadde jobbet hardt for å få det til. Faktisk det eneste jeg forstod var å presse meg selv hardt, for å lykkes og få til de tingene jeg ønsket. Og når det er slik så er det vanskelig å sette sunne grenser, samt det å skape en hverdag med en god balanse. Og her vet jeg at jeg ikke er alene.

Jeg var nysgjerrig på å lære mer om yoga, spesielt om filisofien, så jeg tok min første 200-timers yoga lærer utdannelse etter 10 år med yoga. Og etter det kom lysten til å dele yoga. Men, å jobbe i finans i London er veldig krevende, med høyt tempo, og lite tid til deg selv. Og jeg ble utbrent, fordi det ble en hverdag med lange dager med jobb, og veldig lite tid til å ta vare på min egen energi. All energien gikk ut, mens det var lite igjen for å gi til meg selv.

Men, når du har kjørt deg selv til bunnen, så er det da faktisk at lyset kan komme inn. Det er da du blir tvunget til å begynne å gjøre små forandringer, der du lytter til din egen kropp, din egen indre stemme, og lærer hva som fungerer for deg, og hva du er ferdig med forever!

Da startet jeg reisen med å lage en hverdag som fungerte for meg, til der jeg er i dag. Og det er en wellness som skapes fra innsiden og ut. Med å lytte til den indre stemmen (som fikk meg til å begynne å undervise yoga og store klasser, selv om jeg er en introvert), og skape wellness rutiner som fungerte for meg. Og i dag lever jeg i en hverdag der jeg har massevis av god energi, føler meg glad & takknemlig.

Det er viktig å vite at det ikke er din feil hvis du gang på gang presser deg selv for hardt. Fordi vi lærer ikke noen steder å ta godt vare på vår egen fysiske, mentale & emosjonelle velvære. Ofte tar prestasjoner og høye målsettinger styringen. Men det er så viktig å ta vare på oss selv for å faktisk kunne leve livet, i stedet for å bare eksistere!

Min egen erfaring er at Ashtanga yoga har hjulpet meg til å redusere følelser av angst, gitt meg en fysisk og mental styrke jeg aldri kunne drømt om, slik at stoler helt og fullt på meg selv, og har en god selvfølelse i hverdagen! Og ryggsmertene jeg levde med i begynnelsen av 20-årene smeltet bort med yoga praksisen.

Restorative yoga har hjulpet meg til å komme tilbake til hverdagen etter en periode med utbrenthet, og også bidratt til å redusere kronisk stress og betennelse i kroppen. Vi trenger alle hvile, og jeg deler gjerne denne praksisen med deg som ikke er klar for en fysisk yoga praksis, men som heller trenger å komme deg til hektene igjen.

Min visjon!

Jeg ønsker at alle skal lære det jeg har lært om velvære og om å finne balanse i hverdagen. Og gjennom yoga og wellness coaching, hjelper jeg deg å skape velvære fra innsiden og ut. Slik at du kan få energien tilbake, og skape en hverdag der du virkelig skinner som den du er!

 

 

Velg din vei her!

Privattimer

Velg mellom et 5-og 10-ukers program i Ashtanga yoga eller Restorative yoga. Det kan være stedlig i Oslo området, eller på nett fra din egen stue.

Hvordan kan yoga hjelpe oss til å leve livet bedre?

6 uker til vitalitet!

Et 6-ukers interaktivt online program for mer energi og indre ro i hverdagen. Mer info kommer snart!

online yoga kurs

Velg mellom et utvalg av transformative yoga kurs i Ashtanga yoga og Restorative yoga.

Gratis! Få 3 korte klasser for mer overskudd og mindre stress!

Abonner på mitt nyhetsbrev og få 3 yoga klasser med pust, meditasjon & avspenning for å redusere stress!


Bli med i gruppen Balanse i hverdagen med yoga!

Få gratis tilgang til et bibliotek av korte 15-min klasser, samt en live klasse hver måned du kan bli med på!

Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!