Ashtanga Yoga kurs

Ashtanga Yoga kurs

Ashtanga Yoga 1 kurs Kjelsås Yoga – vår 2024

Tid: Mandager kl. 18.00 – 19.15, 8.april – 10.juni (ikke uke 21), 9 ganger
Pris: kr. 1890-
Lærer: Mina Kristensen
Påmelding: mina@yogawithmina.no

Ashtangayoga er en fysisk krevende yogaform hvor man opparbeider både styrke og fleksibilitet. En egen pusteteknikk (ujjayipust/meditativ pust) integreres i stillingene (asanas). Timene bygges opp av faste asanas som man jobber med i samme rekkefølge hver time. Vi legger gradvis til flere stillinger etter hvert som vi går gjennom kurset. Du bør være i god fysisk form for å ha utbytte av ashtangayoga. Det gis alternative stillinger ved behov, slik at man også kan tilpasse praksisen. Ta gjerne med din egen yogamatte!

 

Ashtanga Yoga 2 kurs Kjelsås Yoga – vår 2024

Tid: Mandager kl. 20.00 – 21.30, 8.april – 10.juni (ikke uke 21), 9 ganger
Pris: kr. 2007-

Lærer: Mina Kristensen
Påmelding: mina@yogawithmina.no

Første halvdel av kurset er det ledet klasse, før vi går over til Ashtanga Mysore. Mysore praksis er assistert Ashtanga eqenpraksis, men i en gruppe. Det vil si at du følger din egen pust og jobber på ditt eget nivå. Du trenger ikke huske alle øvelsene, da du får hjelp og veiledning underveis. Ta gjerne med egen yogamatte! 

Ashtanga Yoga Mysore morgen Kjelsås Yoga – vår 2024

Tid: Fredager kl. 07.00 – 08.45, 5.april – 7.juni (ikke 17. & 24.mai), 8 ganger
Pris: kr. 1680,- (1190,- hvis du også er påmeldt Ashtanga I eller II)

Lærer: Mina Kristensen
Påmelding: mina@yogawithmina.no

Mysore er assistert Ashtangayoga eqenpraksis, i en gruppe, i stillhet. Det vil si at du følger din egen pust og jobber på ditt eget nivå, i et inspirerende fellesskap. Her får du muligheten til å fokusere på din egen praksis. Du får individuell hjelp og veiledning, og du trenger ikke huske alle øvelsene. Du kan komme og gå som det passer i løpet av timen, men praksisen avsluttes senest kl 08.45. Ta gjerne med egen yogamatte!

Restorative yoga kurs Kjelsås Yoga – vår 2024

Tid: Onsdager kl. 11.00 – 12.30, 10.april – 12.juni (ikke uke 18 & 21), 8 ganger
Pris: kr. 1840-

Lærer: Mina Kristensen
Påmelding: mina@yogawithmina.no

Restorative yoga er en helt passiv form for yoga, med utstrakt bruk av puter, pledd og bolstre, for være i stillinger som er behagelige og dypt avslappende. Denne formen for yoga er spesislt egnet for å redusere stress, og særlig kronisk stress. Prinsippet er å være istedenfor å gjøreVi tøyer ikke, men lar kroppen få lov til å hvile på detalj-nivå.

Du er i en stilling forholdsvis lenge, alt fra 3 til 20 minutter (eller mer), så i løpet av en yogatime har du gjort kanskje bare 5 øvelser. Restorative yoga er derfor en yoga praksis der ´less is more´. Passer godt hvis du trenger litt ekstra egenomsorg under eller etter sykdom, er utbrent eller av andre grunner trenger hvile og restitusjon.

Kjelsås Yoga holder til i ISenter´s lokaler på grefsen: https://www.isenter.no

Dette sier de!

«Synes kurset har vært utrolig bra. Det har vært en fin fremgang i øvelser og føler jeg har klart å følge fremdriften og hatt en positiv utvikling. Yogatimen er virkelig et høydepunkt i løpet av uka og jeg gjør mye for ikke å gå glipp av en time. Har også anbefalt kurset til en venninne og håper å få henne med.» (Kirsten, Ashtanga 1 Kjelsås Yoga)

Kirsten

«Føler det er 1-1 undervisning selv om vi er en gruppe.» (Hæge, Ashtanga 1 Kjelsås Yoga)

Hæge

Gratis! Få 3 korte klasser for mer overskudd og mindre stress!

Abonner på mitt nyhetsbrev og få 3 yoga klasser med pust, meditasjon & avspenning for å redusere stress!


Bli med i gruppen Balanse i hverdagen med yoga!

Få gratis tilgang til et bibliotek av korte 15-min klasser, samt en live klasse hver måned du kan bli med på!

Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!