Yoga for din bedrift!

Yoga for din bedrift!

Yoga med jobben – sunne & glade ansatte!

 

Ønsker du yoga som et helsefremmende tiltak for din bedrift? Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo.

Yogatimen kan tilpasses deres ønsker med hensyn til nivå, varighet og tidspunkt. Jeg underviser både nybegynnere og viderekommende. Jeg tilbyr også nettbaserte yogatimer for bedrifter.

Hva gir en bedriftstime i yoga dine ansatte?

Mindre stress: Yoga kan hjelpe til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår høyere effektivitet og ofte mindre sykefravær.

Fysisk & mental velvære: En regelmessig yogapraksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, stressmestring, vektkontroll, og reduserte rygg- og nakkesmerter. Å praktisere yoga kun én gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen!

En lett tilgjengelig yoga time: De aller fleste har en travel hverdag med ansvar på jobb og hjemme. Med et yoga tilbud gjennom jobb blir dørstokkmila mye kortere!  

Slik kommer dere i gang!

1. Kort 15min møte: Send meg en email på mina@yogawithmina.no så setter vi opp et kort 15min møte, enten hos dere eller via nett. 

2. Prøvetime: Vi setter opp en prøvetime på 60 min. når det passer best for dine ansatte, slik at dere får mulighet til å kjenne på at dette passer for dere (denne timen faktureres). 

3. Fast yoga time i uken: Vi avtaler et fast tidspunt hver uke for yogaklassen hos dere. Og tar med evt. ønsker dere har i forhold til varighet og innhold. 

Gjør som disse selskapene og gi dine ansatte et yoga tilbud på jobben!

Kunder jeg jobber med i dag, eller tidligere har jobbet med:

Dette sier de!

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

– Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

«Jeg har vært på både gruppetimer og bedriftsyoga med Mina (på lokasjon og på nett). Hun har bred kompetanse og skreddersyr praksisen i henhold til situasjonen og gruppen som helhet, samtidig som hun er oppmerksom og gir individuelle tips. Ikke minst så har Mina et rolig og behagelig vesen og en måte å formidle kunnskapen sin på som bidrar til en god praksis for yogis på alle nivåer.»

– Mari Nygård, Admincontrol AS

Priser bedriftstimer

15 min (desk yoga online)

350 kr

45 min

950 kr

60 min

1200 kr

75 min

1500 kr

90 min

1800 kr

Arrangement

Ta kontakt for pris

Frist for eventuell kansellering av bedrift eller privattime er 24 timer, etter det belastes timen.

Gratis! Få 3 korte klasser for mer overskudd og mindre stress!

Abonner på mitt nyhetsbrev og få 3 yoga klasser med pust, meditasjon & avspenning for å redusere stress!


Bli med i gruppen Balanse i hverdagen med yoga!

Få gratis tilgang til et bibliotek av korte 15-min klasser, samt en live klasse hver måned du kan bli med på!

Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!