Bedrift & privattimer

Bedrift og privattimer

Yoga med jobben

 

Det er mange fordeler ved å trene yoga. Det kan bidra til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår høyere effektivitet og ofte mindre sykefravær.

En regelmessig yogapraksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, stressmestring, vektkontroll, og reduserte rygg- og nakkesmerter. Å praktisere yoga kun én gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen.

Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo. Noen av mine nåværende og tidligere kunder er Aker sykehus, NHO og Økokrim. Yogatimen kan tilpasses deres ønsker med hensyn til nivå, varighet og tidspunkt. Jeg underviser både nybegynnere og viderekomne i Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga. Jeg tilbyr også nettbaserte yogatimer for bedrifter.

Referanser

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

– Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

Mina er en pliktoppfyllende og kompetent yogalærer som har vikariert for vår hovedinstruktør her på Vækerø. Hos oss har Mina undervist tradisjonell Ashtanga yoga (primarty series), etter ønske fra oss. Mina har vært tilpasningsdyktig og punktlig, og har gjennom sine yogatimer bidratt til å opprettholde det gode arbeidsmiljøet hos oss i Sweco.

– Sweco BIL

Priser bedriftstimer

45 min
800 kr
60 min

1000 kr

75 min

1200 kr

90 min

1400 kr

Privat yogaundervisning

 

Privattimer i yoga for enkeltperson eller små grupper vil gi deg en grundig introduksjon til yoga, slik at du lærer riktig holdning, pusteteknikk, og de fundamentale prinsippene i yoga. Hvis du allerede har en eksisterende yogapraksis kan privattimer hjelpe deg videre i praksisen. Privattimer tilrettelegges etter behov og ønsker, og det tas hensyn til eventuelle skader og helseplager. Jeg tilbyr privattimer i Ashtanga Yoga og Restorative Yoga.

 

Hvorfor velge privattimer i yoga?

En egen yoga rutine bare til deg: Vi setter sammen en yoga rutine som passer for deg og dine behov.

Bli komfortabel til å delta på gruppetimer: Hvis du er helt ny til yoga og ikke føler deg trygg nok til å delta på gruppetimer, hjelper jeg deg gjerne i gang med din yoga praksis.  

Rutine: Travle dager med jobb og familie gjør at det kan være vanskelig å finne tid til deg selv. Men en privat yogatime setter du av tid til deg selv og din yogapraksis, og du velger selv et tidspunkt for timen som passer deg.

Nå dine mål: Enten det er å komme i gang med en regelmessig yogapraksis, eller jobbe med noen av de mer utfordrende yoga stillingene, så vil hjelper jeg deg med det. 

 

Jeg underviser yoga til daglig både for store og små grupper, og holder privattimer for enkeltpersoner. Hvis du er interessert i privatundervisning, er det supert om du danner deg noen tanker om hva du ønsker å få ut av timene, slik at vi kan sette sammen en rutine som passer deg! Jeg tilbyr også nettbaserte privattimer for de som måtte ønske det. 

 

Priser privattimer

60 min

800 kr

75 min

900 kr

90 min

1000 kr

For privattimer tilbyr jeg 10% rabatt for kjøp av fem eller flere timer. Frist for eventuell kansellering av bedrift eller privattime er 24 timer, etter det belastes timen.