Bedrift & privattimer

Bedrift og privattimer

Yoga med jobben

 

Ønsker du yoga som et helsefremmende tiltak for din bedrift? Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo. Noen av mine nåværende og tidligere kunder er Aker sykehus, NHO og Økokrim. Yogatimen kan tilpasses deres ønsker med hensyn til nivå, varighet og tidspunkt. Jeg underviser både nybegynnere og viderekommende i Ashtanga Yoga og Yoga Flyt. Jeg tilbyr også nettbaserte yogatimer for bedrifter.

Hva gir en bedriftstime i yoga dine ansatte?

Mindre stress: Yoga kan hjelpe til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår høyere effektivitet og ofte mindre sykefravær.

Fysisk & mental velvære: En regelmessig yogapraksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, stressmestring, vektkontroll, og reduserte rygg- og nakkesmerter. Å praktisere yoga kun én gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen!

En lett tilgjengelig yoga time: De aller fleste har en travel hverdag med ansvar på jobb og hjemme. Med et yoga tilbud gjennom jobb blir dørstokkmila mye kortere!  

Dette sier de!

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

– Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

«Jeg har vært på både gruppetimer og bedriftsyoga med Mina (på lokasjon og på nett). Hun har bred kompetanse og skreddersyr praksisen i henhold til situasjonen og gruppen som helhet, samtidig som hun er oppmerksom og gir individuelle tips. Ikke minst så har Mina et rolig og behagelig vesen og en måte å formidle kunnskapen sin på som bidrar til en god praksis for yogis på alle nivåer.»

– Mari Nygård, Admincontrol AS

Priser bedriftstimer

15 min (desk yoga online)

300 kr

45 min

900 kr

60 min

1100 kr

75 min

1400 kr

90 min

1600 kr

Privat yogaundervisning

 

Jeg underviser privattimer i Yoga i Oslo området. Du kan velge mellom et 5-ukers eller 10-ukers yoga program bare for deg (eller en liten gruppe). Programmet passer for deg som: 

 • Ønsker en grundig introduksjon til yoga. Slik at du lærer riktig holdning, pusteteknikk, og de fundamentale prinsippene i yoga.

 • Ønser å bli komfotabel til å delta på gruppetimer. Hvis du er helt ny til yoga og ikke føler deg trygg nok til å delta på gruppetimer, hjelper jeg deg gjerne i gang med din yoga praksis.  

 • Ønsker å nå dine mål. For deg som allerede har en eksisterende yogapraksis, men ønsker hjelp til å utvikle praksisen videre. Enten det er å få inn en fast rutine i hverdagen, eller jobbe med noen av de mer utfordrende yoga stillingene.

 • Ønsker å etablere en fast yoga rutine. Travle dager med jobb og familie gjør at det kan være vanskelig å finne tid til deg selv. Men en privat yogatime setter du av tid til deg selv og din yogapraksis, og du velger selv et tidspunkt for timen som passer deg.

 • Har behov for en individuelt tilpasset yoga praksis. Hvis du sliter med skader, redusert mobilitet, utbrenthet eller andre helseplager, kan mange gruppetimer være utfordrende. Privattimer i yoga kan tilrettelegges helt etter dine bhov og ønsker.   

 

Jeg tilbyr privattimer i Ashtanga Yoga, Yoga Flyt og Restorative Yoga. 

 

Jeg underviser yoga til daglig både for store og små grupper, og holder privattimer for enkeltpersoner. Hvis du er interessert i privatundervisning, er det supert om du danner deg noen tanker om hva du ønsker å få ut av timene, slik at vi kan sette sammen en rutine som passer deg. Book en gratis 15-minutters telefon samtale med meg lenger ned, så kan vi se om vi er en bra match!

 

Online privat yoga (via zoom)

 

Her kan du velge mellom et 5-ukers eller 10-ukers program. Du kan også velge om du ønsker varigheten av klassen til å være 45 eller 60 minutter. Vi finner et ukentlig tidspunkt som passer for deg i din hverdag.

Dette programmet er designet for deg som: 

 • Reiser mye, eller har vanskelig for å finne tid til en regelmessig yoga praksis i en hektisk hverdag. 

 • Har vanskelig for å finne tid til å dra til et yoga studio regelmessig, pga mye ansvar på jobb og hjemme. 

 • Bor på et lite sted, eller i utlandet, der det er minimalt eller ikke noe lokalt yoga tilbud. 

 • Ønsker en personlig yoga praksis tilrettelagt bare for deg, hjemme i din egen stue, via nett. 

Alt du trenger er: 

 • Plass til å rulle ut yogamatten din.

 • PC eller ipad, og bra internett. 

 • For Restorative yoga sender jeg deg en egen liste med utstyr og hjelpemidler som er fint å ha til denne typen yoga.  

 

Hva får du ut av programmet?

 • Jeg hjelper deg til å etablere en regelmessig yoga praksis, slik at du føler deg trygg og selvsikker når du praktiserer alene. 

 • Vi fokuserer på dine behov, utfordringer og målsettinger, slik at du får resultater, og at yogapraksisen kan hjelpe deg til å finne en bedre balanse i hverdagen.

 • Du lærer å bygge styrke og bevegelighet gjennom yoga. Samtidig som du tar med deg den gode energien fra yoga videre i hverdagen. 

 • Oppfølging via email i midten av uken.  

 • Opptak av klassen tilsendt på email, slik at du kan bruke den senere om du ønsker det. 

 

Book en gratis 15-minutters telefon samtale med meg lenger ned, så kan vi se om vi er en bra match!

 

Priser privattimer & Online pakkeløsning

60 min

Stedlig eller online 5 x 60 min

Stedlig eller online 10 x 60 min

990 kr

4700 kr

8900 kr

75 min

1200 kr

90 min

1400 kr

Kun online: 

5 x 45min: 3525kr

10 x 45 min: 6675 kr

Er du interessert i en pakkeløsning for privattimer men er usikker på om det passer for deg? Du kan booke en gratis 15-minutters telefonsamtale med meg for å snakke nærmere om hva du ønsker å oppnå med yoga praksisen din!

Frist for eventuell kansellering av bedrift eller privattime er 24 timer, etter det belastes timen.

Gratis 5-dagers solhilsen challenge!

5-dager solhilsen challenge

Abonner på mitt nyhetsbrev og få tilsendt en ny solhilsen klasse daglig over 5 dager!


Følg meg på sosiale medier for inspirasjon til din yogapraksis!