Mitt yogaliv


Om meg

For meg har det å praktisere yoga blitt en måte å leve livet på. En daglig yogapraksis har lenge hjulpet meg til å finne indre ro i en ellers hektisk hverdag, og gjort at jeg føler meg utrolig glad og takknemlig. Jeg ble først introdusert til yoga når jeg flyttet fra Bodø til London for å studere. Yoga var en helt ny erfaring for meg, og det var fullstendig uten konkurranse. Interessen for yoga vokste fort. Jeg prøvde ulike typer yoga, og jeg oppdaget at det er så utrolig mye å lære i yoga. Dette gjelder enten man er ny eller har praktisert i mange år. Man slutter aldri å lære i yoga. Jeg har selv vært så heldig å lære fra mange internasjonalt anerkjente lærere, og det er jeg veldig takknemlig for.

Jeg begynte med yoga i 2001, og siden den gang har yoga vært en viktig del av hverdagen min. Jeg praktiserer Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga, og for å roe helt ned er Restorative Yoga helt fantastisk for kropp og sjel. Jeg elsker det familiære i Ashtanga Yoga, og dette er en praksis jeg alltid har kommet tilbake til. Samtidig liker jeg variasjon, og er utrolig glad i flyten og variasjonen man finner i Vinyasa Flow Yoga. Restorative Yoga hjelper meg å finne en dyp indre ro, klarhet og fornyet energi etter lange dager.


Som yogalærer har jeg en solid utdannelse, mange års kontinuerlig praksis, og mye undervisningserfaring. Jeg tok min første yogalærerutdannelse i London i 2012; Vinyasa Flow Yoga med Yoga London (200 timer). I London underviste jeg deltid fram til 2013. Jeg bor nå i Oslo hvor jeg jobber som yogainstruktør på fulltid. Jeg underviser Ashtanga Yoga, Vinyasa Flow Yoga og Restorative Yoga på yogastudio, treningssenter, for bedrifter og private. I 2014 tok jeg min Ashtanga Yoga teacher training med David Swenson, og i 2015 tok jeg Advanced teacher training (300 timer) i Vinyasa Flow Yoga med Sampoorna Yoga i Goa, India. Min Restorative teacher training tok jeg i november 2018 med Lizzie Lasater. Jeg er registrert yogainstruktør med Yoga Alliance (E-RYT 500), og registrert Restorative Yoga Teacher.