Bedrift og privattimer


Yoga for bedrifter og privattimer

Yoga med jobben

Det er mange fordeler ved å trene yoga. Det kan bidra til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår høyere effektivitet og ofte mindre sykefravær. 

En regelmessig yogapraksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, stressmestring, vektkontroll, og reduserte rygg- og nakkesmerter. Å praktisere yoga kun én gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen.

Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo. Noen av mine nåværende og tidligere kunder er Aker sykehus, Brystkreftforeningen, Sweco og NHO. Yogatimen kan tilpasses deres ønsker med hensyn til nivå, varighet og tidspunkt. Jeg underviser både nybegynnere og viderekomne i Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga.

Privattimer

Priser bedriftstimer

 • 45 min

  800 kr

 • 60 min

  1000 kr

 • 75 min

  1200 kr

 • 90 min

  1400 kr

Referanser

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

- Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

“Mina er en pliktoppfyllende og kompetent yogalærer som har
vikariert for vår hovedinstruktør her på Vækerø. Hos oss har Mina undervist tradisjonell Ashtanga yoga (primarty series), etter ønske fra oss. Mina har vært tilpasningsdyktig og punktlig, og har gjennom sine yogatimer bidratt til å opprettholde det gode arbeidsmiljøet hos oss i Sweco.”

- Sweco BIL

Privat yogaundervisningPrivattimer i yoga for enkeltperson eller små grupper vil gi deg en grundig introduksjon til yoga, slik at du lærer riktig holdning, pusteteknikk, og de fundamentale prinsippene i yoga. Hvis du allerede har en eksisterende yogapraksis kan privattimer hjelpe deg videre i praksisen. Privattimer tilrettelegges etter behov og ønsker, og det tas hensyn til eventuelle skader og helseplager.

Hvis du er helt ny til yoga og ikke føler deg trygg nok til å delta på gruppetimer, er privattimer en fin måte å komme i gang på. Vi kan da jobbe med de grunnleggende prinsippene slik at du føler deg komfortabel med å gå på gruppetimer. Privattimer kan brukes til å jobbe med spesielle øvelser eller teknikker. Hvis du ønsker å komme i gang med et yogaprogram du kan gjøre hjemme selv, hjelper jeg deg gjerne med det.


Jeg underviser yoga for store og små grupper, og holder privattimer for enkeltpersoner. Hvis du er interessert i privatundervisning, er det supert om du danner deg noen tanker om hva du ønsker å få ut av timene, slik at vi kan sette sammen en rutine som passer dine behov!

Om meg

Priser privattimer

 • 60 min

  800 kr

 • 75 min

  900 kr

 • 90 min

  1 000 kr

For privattimer tilbyr jeg 10% rabatt for kjøp av fem eller flere timer. Frist for eventuell kansellering av bedrift eller privattime er 24 timer, etter det belastes timen.